-
Bedankt voor u bezoek!
 
Wij heten u welkom op de website van MaRocka traditional wear.
We hopen dat u vindt wat u zoekt. MaRocka biedt traditionele marokkaanse feestkleding voor iedere gelegenheid. Wij willen graag bijdragen aan het hedendaagse modebeeld van de prachtige en cultuurrijke Marokkaanse kledij en volgen daarom de laatste trends op dit gebied, zodat we u ten alle tijde een jurk van de laatste mode kunnen aanbieden. Daarbij hebben we oog voor kwalitatieve stoffen, mooie ontwerpen en een perfecte afwerking. Bij MaRocka vindt u creaties die met vakmanschap in Marokko gemaakt zijn. We bieden verschillende stijlen aan om aan te sluiten bij de uiteenlopende smaak van onze klanten.
 
Wij zijn gericht op het verkopen en op maat vervaardigen van marokkaanse feestkleding, maar bezitten daarnaast ook een collectie voor de verhuur. Voor de verhuurvoorwaarden verwijs ik u naar onze ´werkwijze´.  
 
Het is bij MaRocka traditional wear mogelijk om een jurk geheel op maat en persoonlijke smaak te laten maken. Wij denken graag met u mee over het ontwerp en leveren indien gewenst ook de stoffen hiervoor. Tijdens een afspraak kunt u inspiratie opdoen uit jurken van de huidige collectie, dat biedt u ook de mogelijkheid om de kwaliteit van ons werk te beoordelen.
Ook kunt u diverse recente modebladen, met meer dan duizend voorbeeldontwerpen, inzien voor de nodige inspiratie. Onze passie en doel is om voor u een droomjurk te realiseren.
 
Naast de trendy modieuze ontwerpen in onze collectie, hechten wij van MaRocka ook veel waarde aan een traditioneel ontwerp. Een jurk die alle trends overleeft en waarvan u zeker weet dat u deze nog lange tijd kan dragen. Als u voorkeur hier naar uit gaat, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.
 
Met het brede aanbod dat wij beschikbaar hebben, vindt u vast en zeker wat u zoekt. Neem een kijkje op de website en als u vragen of opmerkingen heeft, neemt u gerust contact met ons op.

 

We hopen u snel van dienst te kunnen zijn bij het uitzoeken van een mooie jurk bij MaRocka traditional wear!
 
 
Je dient Flash geïnstalleerd te hebben om deze pagina te bekijken.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint